Bozok Üniversitesi Çakışan Ders Uygulaması Öğrencileri Mağdur Etti

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Üniversite öğrencileri mağdur ediliyor...

Halihazırda eğitimimizi devam ettirdiğimiz Yozgat Bozok Üniversitesinde, tam da ders seçimi haftasında ders çakışmasıyla ilgili ani gelen kurallar çoğu öğrencinin, özellikle son sınıf öğrencilerinin mağduriyetine sebep olacaktır.

Çok uğraşılar vererek geldiğimiz bu son düzlükte, para kazanmak amacıyla öğrencilerin yaz okulu yapmaya zorlanması söz konusudur.

Çoğumuz orta gelirli ailelerin okutmaya çalıştıkları çocuklarıyız ve bu şekilde paramızı, zamanımızı, emeğimizi hiçe saymalarına izin vermeyin lütfen..

Çakışan derslerin alınamaması bir yana, ders programının bir sürü dersi çakıştıracak şekilde hazırlanması kuralın amacını ortaya koymaktadır.

4. sınıf derslerini kendi içlerinde çakıştırıyorlar. Birkaç seçmeli ders yüzünden okulumuz uzayacak. Ve daha dün koyulan bu kural bu sene 4. sınıfı okuyacak öğrencileri de kapsıyor, bu durumu önceden bilseydik kendimize tedbir alırdık çoğumuz bu kuralı bilmediği için yaz okulu yapmadı lütfen bu kampanyayı imzalayın para tuzağına düşmemizi engelleyin ve diplomamızı biran önce alıp kendi ayaklarımızın üstünde durmamız için bize destek verin

Bugün Ümit TÜYSÜZ imzanı bekliyor!

Ümit TÜYSÜZ bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Bozok Üniversitesi Çakışan Ders Uygulaması Öğrencileri Mağdur Etti». Ümit TÜYSÜZ ve imza atan diğer 425 kişiye katıl.