Bozok Üniversitesi Çakışan Ders Uygulaması Öğrencileri Mağdur Etti

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.
500 imzaya ulaşıldığında, bu kampanyanın öne çıkarılan kampanyalarda yer alma ihtimali artar.

ÖSYM ve tarafına Ümit TÜYSÜZ bu kampanyayı başlattı

Üniversite öğrencileri mağdur ediliyor...

Halihazırda eğitimimizi devam ettirdiğimiz Yozgat Bozok Üniversitesinde, tam da ders seçimi haftasında ders çakışmasıyla ilgili ani gelen kurallar çoğu öğrencinin, özellikle son sınıf öğrencilerinin mağduriyetine sebep olacaktır.

Çok uğraşılar vererek geldiğimiz bu son düzlükte, para kazanmak amacıyla öğrencilerin yaz okulu yapmaya zorlanması söz konusudur.

Çoğumuz orta gelirli ailelerin okutmaya çalıştıkları çocuklarıyız ve bu şekilde paramızı, zamanımızı, emeğimizi hiçe saymalarına izin vermeyin lütfen..

Çakışan derslerin alınamaması bir yana, ders programının bir sürü dersi çakıştıracak şekilde hazırlanması kuralın amacını ortaya koymaktadır.

4. sınıf derslerini kendi içlerinde çakıştırıyorlar. Birkaç seçmeli ders yüzünden okulumuz uzayacak. Ve daha dün koyulan bu kural bu sene 4. sınıfı okuyacak öğrencileri de kapsıyor, bu durumu önceden bilseydik kendimize tedbir alırdık çoğumuz bu kuralı bilmediği için yaz okulu yapmadı lütfen bu kampanyayı imzalayın para tuzağına düşmemizi engelleyin ve diplomamızı biran önce alıp kendi ayaklarımızın üstünde durmamız için bize destek verin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.