BOYCOT Alle "mocro's" series/films !

BOYCOT Alle "mocro's" series/films !

Lancée le
10 septembre 2022
Signatures : 9Prochain objectif : 10
Soutenir maintenant

Pourquoi cette pétition est importante

Lancée par Salim Abou Na-ila

Vandaag de dag raken de jongeren zich sneller kwijt dan ooit. De programma's die worden gemaakt en op tv komen, geven een slechte invloed, doordat ze een foute beeld geven van wat de islam is en wat het juiste gedrag is.

Doordat deze beelden steeds meer het "normale" worden, zullen onze jongeren dit ook als normaal gaan oppakken. Ze zullen zich gaan identificeren met dat wat ze zien en wat niet strookt met de religie. Vanuit dat idee van wat een "Marokkaan" is of doet, zullen ze hun wereld gaan vormen en gaan handelen; ze worden met andere woorden onbewust gevormd door de mensen die deze programma's schrijven. 

Als wij als moslim gemeenschap niet gaan waken, over onze jongeren, over de identiteit van onze gemeenschap, dan zal deze niet meer bestaan.

We moeten nu op gaan staan om er voor te zorgen dat we met zijn alle wakker worden, want deze beelden zijn NIET OKE, om als nieuwe normaal over te nemen.

Wij moeten als moslim gemeenschap verantwoordelijk zijn voor onze jongeren en niet doen alsof het normaal is. Wij zijn verantwoordelijk als moslim en wij moeten het veranderen. Wij moeten onze kinderen bewust maken en massaal deze films en series niet meer bekijken. Alleen zo zullen de producties van deze series merken dat er geen profijt is, om zulke serieus te maken.

Nee niet alles kan ! En nee, Sihame draagt niet bij aan het beeld dat onze jongeren gaat helpen !

Teken deze petitie om te laten weten dat jij de nodige inspanning gaat doen om dit te boycotten in jouw gezin. Want alleen samen kunnen we een verandering maken en onze Ummah beschermen.

 

Soutenir maintenant
Signatures : 9Prochain objectif : 10
Soutenir maintenant