Bostancı İç Hat İdo Sefer Sayılarının Arttırılmasını İstiyoruz

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Bostancı Bölgesi'nde oturup her gün sabah saatlerinde işe gitmek ve akşam saatlerinde de en rahat biçimde eve dönmenin özellikle Bakırköy ve Beşiktaş civarı ya da oradan ikinci bir vasıta kullanmak durumunda olan insanlar için en akılcı, verimli ve rahat yolu Deniz Otobüsleri'ni kullanmaktır. Deniz otobüsü iç hat seferlerinin özellikle Beşiktaş yönü için günde gidiş dönüş toplam 4'e düşürülmesi ve  birçok kişi için işe gidiş ve dönüş saatlerini kapsamayacak hale getirilmesi nedeniyle Bağdat Caddesi trafiğine girmek zorunda kalınması zaman ve rahatlık açısından verimli olmadığı gibi, var olan kara trafiğine ekstra yük bindirmektedir. Deniz ulaşımını tercih eden kişiler olarak talebimiz İDO iç hat seferlerinin sıklığının işe gidiş dönüş saatlerini makul düzeyde kapsayacak biçimde arttırılması veya Istanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından telafi edici seferler konulmasıdır.

Bugün Canan imzanı bekliyor!

Canan Urhan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Bostancı İç Hat İdo Sefer Sayılarının Arttırılmasını İstiyoruz». Canan ve imza atan diğer 178 kişiye katıl.