"Boraltan Bir Köprü" sinema filmine destek

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Boraltan Köprüsü faciası ile ilgili gerçekler uzun seneler gizletilse de, saklanılsa da, sonunda Türkiye Devletinin resmi makamları tarafından açıklandı ve yüz karası olan tarihi gerçeği herkes öğrendi.
Bu filmin çekiminden makset:
Film bizim gibi milli düşünce insanların eli ile çekilmezse, başkaları bu gerkek tarihimizi tahrif ederek, kendi maksatlarına uygun bir şeyler hazırlatıb, milletimiz arasında nifak yaratmak isterlerdi! Biz bu film tam milli düşünceli Türk senaristleri tarafından yazılmış, Azerbaycan yazarları ve milli düşünceli siyasetçilarinin eli ile düzelişler verilmiştir.
Filmde Türkiyenin dönem iktidarının yaptığı bu cinayet, onların tam da kötülüğü gibi değil, Türkiyenin Rus devleti karşısında zaif olduğu sebebi ile mecbur oldukları anlatılmak istenmiştir.
Dahası da şu ki, bu bir gerçektir ve çok büyük bir faica! Milletimizin ve Türk dünyasının bunu bilmesi ve tarihten ders alıp, gelecekte yanlış yapmaması için olsa da, bu gerçek tam incelikleri ile açıklanmalıdır.

Bugün Boraltan imzanı bekliyor!

Boraltan Bir Köprü bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «"Boraltan Bir Köprü" sinema filmine destek». Boraltan ve imza atan diğer 4 kişiye katıl.