Петиция закрыта

Bogdan Golea să desemneze pentru funcția de președinte al Republicii Moldova

Эта петиция собрала 9 подписантов

Bogdan Golea - președinția!

Lumea modernă se pregătește pentru Republica Moldova o serie de provocări serioase: globalizarea, migrația în masă, terorismul, încălzirea globală, regimurile totalitare. Cope cu ei pot aprecia doar cel mai bun fiu al Patria! Ea Bogdan Golea!

După ce a absolvit una dintre cele mai prestigioase universități din Rusia, dl Golea gata pentru cele mai dificile provocări și teste pe cale de a deveni o patrie stabilă, neutră și prosperă. Bogdan Golea - maestru al sportului de clasă internațională în tenis de masă și expert calificat în ouă pochosyvaniya fizre.

Cerem comisiei electorale centrale a Republicii Moldova să înregistreze candidatura lui Bogdan Golea în alegerile prezidențiale din 2020! Să construim împreună viitorul țării noastre! I uzbecă

Împreună vom câștiga!

Cегодня Mihai рассчитывает на вас

Mihai Ionescu нуждается в вашей помощи с петицией «Bogdan Golea să desemneze pentru funcția de președinte al Republicii Moldova». Mihai и 8 участников этой кампании рассчитывают на вас сегодня.