Bodrum Ortakent'te 1 MİLYON METREKARELİK Alanın İmara Açılıp Satılmasına Karşı Çıkıyoruz.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 10.000.

10.000 imzaya ulaşıldığında, bu kampanyanın karar vericilerden cevap alma ihtimali artar.

Cumhurbaşkanı kararıyla Bodrum'un Ortakent Mahallesi'nde 1 milyon 150 bin metrekarelik yeşil alanın imara açılıp satışa çıkarılmasına karşı çıkıyoruz! Bodrum yağmalanmasın, Bodrum ranta kurban gitmesin, Bodrum halkındır diyorsan sen de kampanyayı imzala ve arkadaşlarınla her platformda paylaş.

Kamuya sorulmadan, halka sorulmadan kamunun elindeki araziler imara açılıyor. Daha sonra da özelleştirme yoluyla satışa çıkarılmak isteniyor. Bu plansız büyümeye neden olacak. Bu alanlar Bodrum'un kaldırabileceği kapasitenin çok üzerinde.

Şu an Yahşi’nin nüfusu 7 bin. Planlanan arazide yapılmak istenen nüfus artışı 5 bin ve üzeri. Yani, yeni bir Yahşi daha buraya yapılmaya çalışılıyor. Bodrum bunu kaldıramaz! Burada bir rant yaratılmaya çalışılıyor. Bu bakmaya kıyamadığımız alan; sırf belli bir zümre zenginleşsin, belli bir zümrenin amacına hizmet etsin, belli çıkar odakları kalkınsın diye Cumhurbaşkanı kararıyla imara açılıp satışa çıkarılıyor!

Biz '7/24 Bodrum' olarak bu rant projesine karşı çıkıyoruz. Burası Bodrumlularındır. Hiçbir kimseye peşkeş çekilemez! Lütfen imzalayalım ve paylaşarak herkese duyuralım.