Bodrum'da diyaliz hastaları uzun hastane kuyrukları yüzünden diyaliz hizmeti alamıyor.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Ailemizin bir bireyi, ablam, 18 yıldır böbrek hastası ve bu zorlu süreçte her türlü yöntem imkanlar dahilinde denendi (diyaliz, anneden böbrek nakli ve bugun tekrar diyaliz)

Bodrum'da ikamet ettiğimiz için devlet hastanesi ve diğer merkezlerden hiçbir şekilde yararlanamiyoruz. Özel diyaliz merkezleri ödenek alamadıklarından kapanmakta, devlet hastanesindeyse sıra var. Ve bu sıra süreci, ucu açık bir süreç. Bu sebeple annem ve ablam Antalya'ya gitmek ve aylardır orada adeta mahsur kalmak zorunda kaldılar. Akrabalarımızda ve sıklıkla hastanede kalıyorlar.

Bodrum'da ikamet eden bizim gibi kim bilir kaç kişi vardır aynı durumda olan. Tahmin edersiniz ki zaten sağlık problemiyle uğraşmak yeterince zorluyken, bir de üstüne böyle bir durumla karşı karşıya kalmak hem bizim hem de onlarca operasyon geçirmiş olan ablamın psikolojisini darmadağın etti.

Sağlık Bakanlığı'ndan Bodrum Devlet Hastanesi'nin kapasitesini artırarak ya da özel diyaliz merkezlerine ödenek vererek bu soruna bir çözüm üretmesini bekliyoruz.

LÜTFEN BU KAMPANYAYI OLABİLDİĞİNCE PAYLAŞALIM, hem ablamin hem de bu konuda mağdur olan diğer kardeşlerimizin sesini duyuralım.