Bodrum için, sağlığın için sende bir el at

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 5.000.

Tüm dünyanın ve ülkemizin içinde bulunduğu korona virus belası ile mücadele ederken  biz vatandaş olarak tüm sağlık kuruluşların dan faydalanmak istiyoruz. Bildiğiniz üzere tüm devlet hastaneleri ve şehir hastanelerinde korona virüsü mücadele kapsamında servislerin dahi yoğun bakım ünitesine dönüştürüldüğünü normal poliklinik hizmeti vermediğini duymakla birlikte, Bodrum'da devlet hastanesi kapasitesinin yetersiz olduğunu hepimiz biliyoruz.Sezonda dış turizmle birlikte Bodrum'un nüfusu bir büyükşehir nüfusu kadar olduğunuda biliyoruz.Takdir edersiniz ki devlet hastanesi sağlık ocağı boyutunda kalıyor.Okullarin ve birçok işyerlerinin kapanması sonucu Bodrum'da yazlıkları olan insanlar akın akın Bodrum'a geliyor.Sayin devlet büyüklerimizin eski alman hastahanesini dünyayı tehdit altına alan bu virüs belası na karşı tedbir olarak devreye sokmasını önemle arz ediyorum.Bodrum büyükşehirlere uzak mesafe de ve nüfusunun çoğu orta yaş üzerinden oluşmaktadır.Beldemize yurdun dört bir yanından gelen insanlarımız potansiyel virüs taşıyıcısı olabilir.Herkesi sağduyulu olmaya davet ediyorum.Atanamayan sağlık personeli de bu açığı kapatmış olur.