TECAVÜZE KISAS İLE İDAM

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Çocuk ve çocukluk mu?

Çikolata..Şeker..Kahkaha..Tebessüm..

Parkta doyasıya düşe kalka oynamak..Kendi gibi minik beden görünce mutlu olmak..Kendinden saymak..Düşüp kendi kalkmak, kalkamayınca annesine el uzatmak..Uyku saatini kaçırmamak..Düzenli uyumak ve düzenli beslenmek..Pişik olmaması için altını sık sık değiştirmek..He bir de pişik kremi kullanmak..

Çocuk bunlar demek, çocukluk bunlardan ibaret..

Hayatın en cafcaflı dönemidir çocukluk sonrası zaten hep zor.

Nasıl ellerinden alınır?

Nasıl bedenlerine dokunulur?

Onların canı sadece parkta oynarken düştüklerinde yanmalı ki ilerde büyüdüğünde bakın benim dizlerimde çocukken çok parka gidip eğlendiğim için izler var diye hava basacağı anıları olmalı hafızasında.

Çocuklar için bunlardan başka hiçbir şeye yer yok!

Çocukluğun alanında sadece bunlara yer var!

Bu yüzden affı olmayan, dönüşü olmayan, yutkunmakta tek güçlük çekilmesi gereken, nefes almaktan en çok utanılması gereken, asla ama asla kafayı yastığa rahatça koyup uyunmaması gereken en önemli konunun minik bedene uzanan vahşi bedenin kısas ile idamla cezalandırılması gerektiğini düşünerek bu kampanyayı başlatıyorum..

Desteğiniz eylüle desteğiniz leylaya desteğiniz hayvanlara ve daha nicelerine....

Bizi bekliyorlar, haydi Türkiye!

Bugün Benay imzanı bekliyor!

Benay Sıpak bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «bnyspk@hotmal.com: TECAVÜZE KISAS İLE İDAM». Benay ve imza atan diğer 29 kişiye katıl.