Türkiye'yi Kotasız internete kavuşturmak

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Ülkemizde internet sağlayıcıları'nın kotasız  diye sundukları kotalı interneti kaldırma aşamasına gelmişken.Bizi tehtit edercesine AKK kalkacak yerine Kotalı ve Ek Paketli internetleri getireceğiz demeleri gibi durumların önüne geçmek .
Limitsiz internet paketimiz 16mbps hızında olsa bile kota bitince 3mbps civarına gerilemekte ama yinede ay sonunda kadar akk kotalı bir şekilde kullanabiliyoruz.Yeni söylentilere göre kotamız bitince ek ücretle internet kullanabileceğimiz yönündedir. İnternet sağlayıcılarının ortalama 100 GB kota sağladığı paketlerde sıkıntı çekeceğimiz yönündedir.Çünkü şuan oynadığımız oyunlara bile 40 GB güncellemeler gelmekte ki buda bizim kota'ya ek para ödemediğimiz zamanda ayın ilk 10 günü internete girme imkanı sağlar .
Vatandaşa kolay yoldan ekonomik internet sunmak yerine kendi çıkarlarını düşünmeye devam etmeye çalışmaktadırlar.

Bugün tekneloji.net imzanı bekliyor!

tekneloji.net bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Biz: Türkiye'yi Kotasız internete kavuşturmak». tekneloji.net ve imza atan diğer 253 kişiye katıl.