Biz onların sesiyiz!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Yılda binlerce hatta on binlerce hayvan işkenceye maruz kalıyor . Bir insanın bir hayvana zarar vermesi öldürmesi ne kadar içler acısı ? Biz iyiliği yaymaya çalıştıkça onlar en zararsız varlıklara kıyıyorlar . Onları en hassas noktalarından yakalayıp bu şekilde zarar veriyorlar ? Bu nasıl bir zihniyet nasıl bir karaktersizlik? Neden yaptın diye sorduklarında saçma sapan bir kaç sebep sunuyorlar ortaya . Örneğin diyorlar ki ısırmaya çalıştı , saldırdı ya da çok ses çıkarıyordu .Ve aldıkları ceza çok az . Bir insanın canı değerliyse bir hayvanın da canı bir o kadar değerli . Bir hayvanın canını yakıpta serbest kalmak en içler acısı da bu ya . Bir canlı ölüyor bir masum hayvan ölüyor. Ve verilen karar da serbest kalıyor. Onlar bu zihniyetle  bu toplumda kendi kendilerine yaşamaya devam edebilirler evet ama biz bu toplumda onları istemiyoruz. Bir masumun canını yakıpta az ceza almasını istemiyoruz .Örneğin 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu'nda bu suçun karşılığı olan cezaya göre: failler tespit edilirse hayvan başına 1,552 lira para cezası ödeyecekler. Bir hayvan canını parayla karşılamak ne kadar adil? O masumlar kendilerini anlatamıyorlar . Ama biz onların sesi olacağız.!!