Adilcevaz'a Fakülte Kurulmasını İstiyoruz

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Bitlis İli Adilcevaz İlçesi; nadide doğal güzelliği, derin tarih ve kültürü, büyük bir geleceği içinde barındıran potansiyeli, engin hoşgörüsü, muazzam eğitim altyapısı ve tecrübesi, fakülte kurulmasına ilişkin harika heyecanı ve cömert ev sahipliği, geniş bir alanı ve kampüs havası ve misafirperverliği ile Eğitim Fakültesinin kendisinde kurulmasını sonuna kadar hak eder. Tüm bu güzelliklere rağmen artmayan nüfus, verilen göç, artan işsiz sayısı, azalan umut bizi bu soruna bir çözüm bulmaya zorlamaktadir. Çünkü biliyoruz ki; bu sorunlar çözüldüğünde yukarıda saydığımız güzellikler anlam kazanacaktır. Bunun da en güzel çözümü ilçeye geleceği olan bir fakülte kurmaktan geçer. Bu durumda hem gençlerin rahatça yasayabilecekleri bir ortam sağlanacak ve hem de müreffeh bir ilçe ortaya çıkacaktır. Bu nedenle ilçesini seven ve kalkındırmak isteyen bizler; öğrencilerimizin harika bir tatil şehrinde, engin bir hoşgörünün gölgesinde ve büyük ve ihtişamlı bir kültürün himayesinde eğitim almalarını ve eğitim fakültesinin ilçemizde kurulmasını can-ı gönülden istiyoruz.

Gereğinin yapılmasını saygılarımızla arz ve talep ederiz.

Bugün Kadir imzanı bekliyor!

Kadir Köstekçi bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Bitlis Eren Üniversitesi : Adilcevaz'a Fakülte Kurulmasını İstiyoruz». Kadir ve imza atan diğer 252 kişiye katıl.