Ortadoğu' dan, Ortadoğulu olmayan tüm devletlerin askerlerini çekmesi...

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Ortadoğu' dan, Ortadoğulu olmayan tüm devletlerin (ABD-Rusya-Almanya-Çin-İngiltere vs.) askerlerini çekmesi, Ortadoğu'nun kaderinin bölgedeki sınır komşusu devletler ile bölgede yaşayan insanların ortak kararlarına bırakılması kalıcı huzur ve istikrar ortamının sağlanması ile asıl önemlisi dünya barışının gelecekte tehlikeye girmesinin önlenebilmesi için tek çözümdür. Olayların seyri gelecekte sadece bölgede yaşayanları değil tüm insanlığı etkileyecektir.(It is the only solution to prevent the future peace of the World; peace from the Middle East by attracting the troops of all the non-Middle Eastern states (U.S.A.-Russia-Germany-China-U.K. etc.) and ensuring a permanent peaceful and stable environment in which the fate of the Middle East is left to the joint decisions of the bordering neighbor states and the people living in the region. The course of events will affect not only the people who live in the region but the entire humanity in the future.)

Bugün ogün imzanı bekliyor!

ogün kayacan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Birleşmiş Milletler: Ortadoğu' dan, Ortadoğulu olmayan tüm devletlerin askerlerini çekmesi...». ogün ve imza atan diğer 26 kişiye katıl.