0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Suriye'de Doğu Guta'nın Duma ilçesinde Beşşar Esad rejimi kimyasal silah saldırısıyla aralarında çocukların da bulunduğu 78 sivili katletmiştir. Bu saldırı Esad rejiminin ne ilk ne de son kimyasal saldırısıdır. Suriye insan Hakları Ağı (SNHR)'nin 4 Nisan 2018 tarihli raporuna göre Esad rejimi Suriye iç savaşının başlamasından bu yana 214 kimyasal saldırı gerçekleştirmiştir.. Bu çocuk katliamlarına DUR demek, halkımızda ve tüm insanlıkta bir bilinç oluşturmak, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın bu konudaki samimi çabalarına bir destek vermek amacıyla bir imza da sen ver.. Bu bilincin oluşmasına, insanlığın uyanmasına katkı sağla.. Masumların acımasızca katledildiğini herkese sen de duyur.. Bu imza kampanyası Ankara Üniversitesi ilahiyat Fakültesi ilitam programı öğrencileri tarafından başlatılmıştır.. Niyet bizlerden, akıbet ve yardımlar Allah'tan inşallah.. STOP KILLING CHILDREN WITH CHEMICAL WEAPONS IN SYRIA

Bugün F. imzanı bekliyor!

F. YAZICI bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Birleşmiş Milletler : KİMYASAL SİLAHLARLA ÇOCUKLAR KATLEDİLMESİN (STOP KILLING CHILDREN WITH CHEMICAL WEAPONS)». F. ve imza atan diğer 346 kişiye katıl.