Başarı

Birazcık vicdan

Bu kampanya 140 destekçi ile değişim yarattı!

Ortakentte işleme sahibi olduğum Ortakent steak house restaurant Kosgeb kredisi ile 1 yıllığına 4500 aylık 54000 yıllık 1 yıl sözleşme ile 27 bin nakit 27bin çek ile kiraladım fakat çek te problem çıkıp 10bin elden vermiş olduğum 17 bin borçlandığım sayın dükkan sahibim Mustafa kaynar beyfendisi beni sözleşmem bitince beni tahliye etmiştir kredim çıktığı kuruldan geçtiğim 100 bin devlet kredisine 3 gün müsade etmeden sokağa atmıştır onun yüzünden kredimi çekememekle beraber içeride 200 bin masraf 100 bin tl den fazla eşyamı 17 bin borç için bağlatmış olup özel şahsi eşyalarımıda vermemiştir dondurucuda bulunan etlerimi çöpe atmıştır bazı eşyalarımla beraber şuan içerde kendime eşime çocuğuma ait çok eşyam vardır ama vermemektedir çantam cüzdanım ehliyetim arabamın ruhsatı çocuğumun oyuncakları kıyafetleri ayakkabıları terlikleri bisikleti bütün önemli evraklarım  nerdeyse 1 yıl olucak hergün gece gündüz ağlıyorum ve diyorumki Allah bana yaşattığının bin katını yaşatsın ve sayesinde 7 çalışan ve ben emeğimden ekmeğimizden olduk ben çocuğum hergün ağlarken acaba gece yastığa başlarını Nasıl rahat koyup uyuyabiliyorlar merak ediyorum En son yaptığı ise 100bin tl den fazla olan eşyalarımı 11bin tl ye sayıp hiç bir hak talep ettirmeden bana 6 saat ayağına kapanıp yalvarmama rağmen 11 bin tl ye saymıştır vede üstüne 13 bin tl de borçlu göstermiştir bu hangi vicdana. Sığar bunu bir insan yaparmı benden 100bin tl den fazla miktarda olan eşyalarımı benden 11 bine sayarak Bodrum'da bir restaurantla anlaşıp ona satmıştır alan kişiyede sesleniyorum Ağlayanın malı gülene yaramaz kar ettik ucuza aldık sanırsınız ama satanda alandanda çıkar mukakkak hayatımı bitiren karı koca pişmiş kelle gibi Ortakent sokaklarında siz dolaşırken ben gece gündüz ağlıyorum benim pskojimi bozdunuz beni delirtiniz ama Ben sizi Allah a havale ettim elbet birgün çıkacak bu yaptıklarınızın vebali ni bana diğil yüce Allah'ıma vericeksiniz bunları burdan yazmamın amacı kendimi acındırmak diğil sadece herkes bilsin orda burada beni suçlu haksız çıkardığı için herkes kimin ne olduğunu bilsin adımlarını atarken karşındakinin insanlığına göre benim gibi mağdur olmasın ve bunları bana yapan benim öz mü öz babaannemin emeği olan babamın ekmeğini yiyen babam amcamla beraber büyüyen Mustafa kaynardır bilin istedim babamın babaannemin resimlerini bile alamadım içerden duvarda asılı kalan acaba onları görüncedemi yüreğin sızlamaz be Ada'm Allahım en iyi sen bilirsin İlahi adalete sığınırım Allah iyi niyetli kişilerle karşılaştırsın derim

Bugün hatice imzanı bekliyor!

hatice soypak bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «: Birazcık vicdan». hatice ve imza atan diğer 139 kişiye katıl.