0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

BEN BİR ÖĞRETMENİM VE BU İŞİN İÇİNDE OLAN BİRİSİ OLARAK SÖYLÜYORUM. ÖĞRETMENLER ÜNİVERSİTEDE BÖLÜMÜNÜ OKUDUKLARI, UZMANLAŞTIĞI ALANDA ŞÜPHESİZ DAHA VERİMLİ. AYRICA ÖZELLİKLE KIRSAL KESİMLERDE MÜDÜRLÜK VE MÜDÜR YARDIMCILIĞI GÖREVİ YÜRÜTEN ÖĞRETMENLER YÖNETİCİLİK YAPMAK İSTEMİYORLAR. ÜLKEMİZDE SON YILLARDA KADROLU MÜDÜRLÜK VE MÜDÜR YRD. YERİNİ VEKİL MÜDÜRLÜĞE YA DA MÜDÜR YETKİLİ ÖĞRETMENLİĞE BIRAKTI. GELİN BU İŞE BİR ÇÖZÜM BULALIM:

1. ÖNCELİKLE ÜLKEMİZ ÜNİVERSİTELERİNDE EĞİTİM FAKÜLTELERİ BÜNYESİNDE DÖRT YILLIK EĞİTİM YÖNETİMİ BÖLÜMLERİ KURALIM.

2. OKUL MÜDÜR YARDIMCILARI, OKUL MÜDÜRLERİ, İL VE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜKLERİNDEKİ MEMURLAR, ŞEFLER, ŞUBE MÜDÜRLERİ, MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLERİ, EĞİTİM DENETMENLERİ (MÜFETTİŞLER) VE M.E.B. BÜNYESİNDE ÇALIŞAN YÖNETİCİLER EĞİTİM YÖNETİMİ BÖLÜMLERİNDEN MEZUN OLANLAR ARASINDAN ATANSIN.

3. EĞİTİMDE PROFESYONELLEŞMENİN ADIMLARINI ATALIM.

4. BÖYLELİKLE GENÇLERE YENİ İŞ İMKANLARI TANIYALIM.

5. EĞİTİM YÖNETİCİSİ BULMANIN PROBLEM OLDUĞU KIRSAL KESİMLERDE BU SORUNA SAĞLAM BİR ÇÖZÜM BULMUŞ OLALIM.

6. ÖĞRETMENLER YAPMAK İSTEDİKLERİ MESLEKLERİNİ YAPSIN.

Bugün Ahmet imzanı bekliyor!

Ahmet Babuş bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «BIRAKIN ÖĞRETMENLER MESLEKLERİNİ YAPSIN! YÖNETENLER EĞİTİM YÖNETİMİ BÖLÜMLERİNDEN ATANSIN!». Ahmet ve imza atan diğer 12 kişiye katıl.