Bir umut ışığı da sen ol..

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

İyi günler, benim babam yaklaşık 1 seneden beri kanser hastalığı ile mücadele ediyor,Antalya da doktor doktor gezdik ama yeterli tedavi ve desteği sayın doktorlarımızdan göremedik bu arada askeri ücret ile çalışıp kira ve borç okul taksidi ödeyen babam yürüyemez hale geldiği için işten ayrılmak zorunda kaldı bu sebepten okuluma son verip,  çalışmak zorunda kaldım maalesef ki , hayalim olan o diplomaya uzak kalmış bulunmaktayım. olsun her şey  babam için bütün çabalarımız. durum ne yazık iyi ilerlemiyor kanser hücreleri vücuduna yayılmış durumda. artık hastalığı yeneceğim gözüyle bakamıyor olaya. 1 seneden beri her gece ben bir şey olucak mı ? diye uyumaktan yoruldum gelin lütfen umut ışığımız olun bu karanlık gecelerden hep beraber el ele çıkalım.  OMUZUMDAKİ AĞIRLIK İNSİN:
SAYGILARIMLA...

Bugün Soner imzanı bekliyor!

Soner Üzüm bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «"Bir umut ışığı da sen ol.."». Soner ve imza atan diğer 733 kişiye katıl.