Bir bayanı ALLAH yıkmadan kimsenin yıkamayacağını göstermek.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Biz milletimizi devletimizi Türkiyemize kimsenin birşey yapamayacağını 15 Temmuzdaki gibi her daim uyumadan gözümüzü kırpmadan her türlü tehlikeye annemizin bize verdiği helal süt gibi inanarak bu yola baş koyacağız. Bir bayan olarak da erkekler gibi doğu ve güneydoğu gibi yerlerde görev almayı gözüm kapalı kabul ediyorum. Canım kanım senin uğruna feda olsun vatanım Türkiyem. Parasından ne de başka bir şeyine değil sevdamız. Sevda ALLAH'ımn ve imamının gücüyle milletimize de koruyucu polis özel harekat olmayı her daim istiyorum. Bir türk insanı yıkılmaz ve bayanlarında bir erkek kadar yürekli güçlü ve azimli olduğunu göstermek istiyorum. Bende önce ALLAHtan sonra da sizden isteyerek bayanların önüne de engel olunmasın lütfen. Teşekkür ederim.

Bugün Nurcan imzanı bekliyor!

Nurcan ÇEVİK bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Bir bayanı ALLAH yıkmadan kimsenin yıkamayacağını göstermek.». Nurcan ve imza atan diğer 29 kişiye katıl.