Shorten Mass Effect: Andromeda.

0 людей подписали. Следующая цель: 100

I am a sincere admirer of science fiction and the genre of space adventures. Unfortunately, for today in this genre there are very few decent games. One of the few representatives of such games is Mass Effect: Andromeda. But, as you know, the project was not completely successful. Although the game looks amazing. I was really waiting for the release of the game, and was very dilated when I bought it. Instead of an exciting action movie, I received endless dialogues, endless crafting, endless secondary unnecessary missions (find in the next system buried in the sand shit mammoth, that would find out the fate of the lover of your partner's wife, etc.). When I want to dive into a space adventure, I do not want to spend 10 hours doing unnecessary nonsense and just 1 hour to shoot at aliens. In the end, I dropped the game after 10 hours of play.
I ask the excellent company "Bioware" to shorten the game. Remove unnecessary MMOs. Leave only the most important elements of the game. Let the players enjoy the cosmic adventure.
In that case, I'm ready to re-buy this game.

Я искренний поклонник научной фантастики и жанра космических приключений. К сожалению, на сегодняшний день в этом жанре очень мало достойных игр. Одним из немногих представителей таких игр является Mass Effect: Andromeda. Но, как вы знаете, проект не был полностью успешным. Хотя игра выглядит потрясающе. Я очень ждал релиза игры, и был очень разачарован когда купил ее. Вместо захватывающего боевика я получил нескончаемые диалоги, бесконечный крафтинг, бесконечные второстепенные ненужные миссии (найди в соседней системе закопанное в песке говно мамонта, что-бы узнать судьбу любовника жены твоего напарника и тп). Когда я хочу погрузиться в космическое приключение, я не хочу 10 часов заниматься ненужной ерундой и всего лишь 1 час стрелять в инопланетян. В итоге я бросил игру через 10 часов игры.
Прошу отличную компанию "Bioware" сократить игру. Убрать ненужные ММО элементы. Оставить только самые важные элементы игры. Дать игрокам насладиться космическим преключением.
В таком случае, я готов повторно купить эту игру.

Cегодня Евгений рассчитывает на вас

Евгений Кузнецов нуждается в вашей помощи с петицией «bioware: Shorten Mass Effect: Andromeda.». Евгений и 19 участников этой кампании рассчитывают на вас сегодня.