BİOSUNUN KOKUSUNA SON VER

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Pamukova D-650 Karayolu Paşa Deresi Mevkiinin Hemen Yanında Faliyet Gösteren Biosun koku yaymaya Devam Ediyor..

Pamukova da hizmet veren Biosun Katı Atık İşleme ve Enerji Tesisi Sıcak Yaz Günlerinde Hemen Hemen Her Gece ve Akşam saatlerinde Dayanılmaz Bir Pis Koku yaymaya devam ediyor Ne Garipdir ki Bu Koku Yöneticiler Hariç Herkesi Rahatsiz Ediyor.! Fakat Bizi Yönetenler Bu Konu Hakkında En iyi Yaptiklari Şey Sadece Sessiz Kalmak Oluyor. Buradan Tüm Yetkili Mercileri Bu Sorunu Çözmek İçin Göreve Çağırıyoruz...!

Biosun Pamukova Katı Atık İşleme Enerji ve Çevre Sanayi Ticaret A.Ş., evsel ve hayvansal katı atıkların toplanması, aktarılması, ayrıştırılması ve geri kazanımı amacıyla 2012 yılında Pamukova'da kuruldu, ancak toplanan çöplerin büyük bir kısmı çeşitli ticari karlar gözetilerek ilçenin çeşitli bölgelerine bırakılıyor. Yerli halk tarafından da bilinen bu durum bir türlü çözüme ulaştırılamıyor. İşlenen bu suçun son bulması ve Pamukova'nın pis, zehirli kokudan kurtulması için sende bu kampanyaya destek ver!

Unutmayalım ki sağlıklı yaşam sağlıklı çevre ile olur...

Bugün Koray imzanı bekliyor!

Koray Balaban bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «BİOSUNUN KOKUSUNA SON VER». Koray ve imza atan diğer 545 kişiye katıl.