0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

#SÖZÜNÜTUTOYUAL

SÖZLERİNİ UNUTAN BAKANLAR..

NEREDEYSE 2017 YILINDAN BU YANA VERİLEN SÖZLER ARTIK TUTULMALI..

2016 KPSS PUANLARIMIZ YANMADAN, SEÇİM ÖNCESİNDE ÇALIŞMA POTANSİYELİ BULUNAN BU KADAR GENÇ SÖZLERİNİZİ TUTMANIZI BEKLİYOR..

GENÇLER SİZDEN İŞ BEKLİYOR..ÜLKESİ İÇİN ÇALIŞMAK İSTİYOR.

ALIM BEKLEYEN TÜM ARKADAŞLARIMIZ BURDA BİRLEŞELİM..

1-ULAŞTIRMA BAKANI AHMET ARSLAN

Arslan, “1280 kişilik alım yapılacaktır.” Şeklinde açıklama yapmasına rağmen Nisan 2017'de 640 kişilik alımı yapmış, 200'e yakın kişi kadroları atandıkları halde boş bırakmıştır. Verilen sözü ertelemek adına istifa eden kişi kadar tekrar alıma çıkılmış olup KALAN 640 KİŞİ İÇİN MALİYE BAKANLIĞININ AYLARDIR ONAY VERMEDİĞİ GEREKÇESİYLE BEKLETİLMİŞTİR. VE HALEN BEKLETİLMEKTEDİR.

Binlerce alıma onay veren MALİYE Bakanlığı Teknik Personelin 640 kişilik alımını bu kadar uzatmamalı...Artık verilen sözler tutulsun.

Birçok kanaldan bu konuya dair açıklama istesekte tüm çabalarımız karşılıksız kalmış olup Türkiye'nin genç teknik personeli olarak inandığımız , güvendiğimiz devletimizden sesimizi duymasını bekliyoruz.

KALAN 640 KİŞİLİK ALIMIN SEÇİMDEN ÖNCE YAPILMASINI BEKLİYORUZ..

TENİK PERSONELİN MAĞDURİYETİNİ GİDERMEK ADINA DSİ 995 KİŞİLİK ALIMININ SEÇİMDEN ÖNCE YAPILMASINI TALEP EDİYORUZ.

2-MALİYE BAKANI NACİ AĞBAL.

Ağbal, "Bakanlığımız ile Gelir İdaresi Başkanlığının merkez ve taşra teşkilatı kadrolarındaki personelimiz için kurum içi uzmanlık sınavı açıyoruz. Bunun için gereken kanun tasarı taslağını Başbakanlığa gönderdik" demiş olmasına ve bu sözün üzerinden 1 yıl geçmesine rağmen kurumiçi uzmanlıkla ilgili hiçbir gelişme yaşanmadı.

KURUMİÇİ UZMANLIK SINAVININ SEÇİM ÖNCESİ YAPILMASINI İSTİYORUZ.

3-GIDA TARIM VE HAYVANCILIK BAKANI AHMET EŞREF FAKIBABA

Fakıbaba, personel alımı için "Talebimizi Maliye Bakanlığına gönderdik, şikayetlerinizi Maliye Bakanlığına bildirin" diyor. Ancak adaylar, Maliye Bakanlığı nezdinde yaptıkları araştırmalarda bu yönde hiçbir talebin kendilerine ulaşmadığı bilgisini alıyorlar.

ALIMIN SEÇİMDEN ÖNCE YAPILMASINI İSTİYORUZ.

4-GENÇLİK VE SPOR BAKANI OSMAN AŞKIN BAK

Bakan Bak, 28 Ocak'ta resmi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "BESYO mezunlarımızın atama talepleriyle ilgili gerekli çalışmamızı tamamladık. 2018 yılı içerisinde 3 bin BESYO mezunu kardeşimizin atamasını gerçekleştireceğiz. Detayları en kısa sürede sizlerle paylaşacağız. Türk sporuna ve gençlerimize hayırlı olsun" demişti. Bu açıklamanın üzerinden 3 ay geçmiş olmasına rağmen ek kısa süre bir türlü gelmemiştir.

Besyo mezunları icin KPSS ile 1500 atama istiyoruz..

Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesine bağlı Kredi ve Yurtlar Kurumu KYK 10 bin 900 memur alımı yapacaktı henüz bunda da bir gelişme sağlanmadı.

SEÇİM ÖNCESİ ALIMLARIN GERÇEKLEŞMESİNİ İSTİYORUZ.

5-MİLLİ EĞİTİM BAKANI İSMET YILMAZ

Yılmaz daha önce TV'lerde "Sözleşmeli öğretmen adaylarının güvenlik soruşturması sonrasında puanlarına göre atanacağını" belirtmiş olmasına rağmen bu konuda resmi olarak bir düzenleme yapmadı. Sadece sözlü bir talimat olarak komisyonlara bu yönde bir şeyler söylediği ifade ediliyor. Ancak işlerin yürüyüş şekli bir Devlet ciddiyetine gölge düşürmektedir. Cumhuriyet tarihimiz boyunca işler hep yazılı olarak yürümüştür ve bundan sonra da yazılı olarak yürümesi uygun olacaktır. Dolayısıyla uygulamanın yazılı mevzuat şeklinde yürürlüğe konulması adayların sözlü sınav komisyonu üyelerinin insafına terk edilmemesi gerekmektedir.

SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLERİN PUANLARINA GÖRE ATANMASINI VE HAKLARININ KORUNMASINI İSTİYORUZ.

Bugün Merve imzanı bekliyor!

Merve Gez bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «binali.yildirim@tbmm.gov.tr: SÖZÜNÜ TUT OYU AL.! SÖZÜNÜ UNUTAN BAKANLAR. ULAŞTIRMA–MALİYE-GTHB-GENÇLİKSPOR-MİLLİ EĞİTİM». Merve ve imza atan diğer 659 kişiye katıl.