HAYVAN BARINAKLARINDA HAYVANSEVERLER ÇALIŞSIN.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Merhaba iyi insanlar..

Yüzyıllardır süren hayvan hakları yasa tasarısını bir türlü yenileyemedik hayvanlar mal değil can'dır demekten vazgecmedik hayvanları tek bırakmadık şiddet gördüler sustular..tecavüze uğradılar sustular..elleri bacakları kesildi sustular..artık susmak yok barınaklar güvenli değildir barınak iyi bi yaşam alani değildir canlarımızın sürüklenerek barınaklara alınıyor veteriner hekim olmadan uyutulup öldürülüyor bizi susturmaya çalışıyorlar Barınaklarda hayvan sevmeyen insanların işi olmamalı hayvana eziyet ederek para kazanmamalı belediye başkanlarının akraba eş dosta verdiği iş sözleri yüzünden hayvanlardan nefret edenler barınakta çalışıyor buna dur demenin zamanı çoktan geçti BARINAKlarda gönüllü yada işini severek yapabilecek işçiler çalıştırılmalıdır kimse kimseyi korumasın yasa tasarısını unutturmaya çalıştınız tecavüz edildiler gündeme getirmediniz şiddet gördüler görmemezlikten geldiniz ONLAR "MAL" DEĞİL.."CAN"DIR. Yardımlarınızı bekliyoruz BELEDİYE VE BARINAK İŞÇİLERİ HAYVANLARA ZARAR VERENLER CEZASINI BULSUN BARINAKLARDA GÖNÜLDEN ÇALIŞABİLECEK OLANLAR ÇALIŞSIN ÖLÜM EVLERİNE DUR DEYİN.

Bugün Seren imzanı bekliyor!

Seren Şahin bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Binali yıldırım: HAYVAN BARINAKLARINDA HAYVANSEVERLER ÇALIŞSIN.». Seren ve imza atan diğer 64 kişiye katıl.