AHISKA TÜRKLERİNE VATANDAŞLIK VERİLMESİNİ İSTİYORUZ!!!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Biz 1944 senesinde Orta Asya'ya sürgün edilmiş Türkleriz.SSCB zamanında yaşadığımız Gürcistan'ın Ahıska şehrinden zorla sürgün edildik.Haftalarca çok kötü koşullarda aç ve susuz vagonlarda insani koşulların bile yok sayıldığı afedersiniz ama hayvan muamelesi gören Türkleriz ve ait olduğumuz Türkiye topraklarına geri dönmek istiyoruz biz Gürcistan topraklarından sürgün edildiğimiz için Gürcü asıllı anlaşılıyoruz biz Gürcü değil Türküz ve bizim gibi sürgün edilmiş binlerce Türk kardeşimiz var ama Türk olmamıza rağmen kendi vatanımızda bir yabancıymışız gibi muameleye maruz kalıyoruz hiçbir hakkımızı kullanamıyoruz hatta daha kötüsü bizi bilmeyen insanlar bile var biz TÜRKÜZ ve bunun tüm türkiye vatandaşları hatta tüm Dünya'ya böyle bir sürgünü duyurmak istiyoruz ve hakkımız olan vatandaşlığı istiyoruz.Gereğinin yapılmasını arz ederiz,saygılarımızla.

Bugün Sevda imzanı bekliyor!

Sevda İsmailova bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Binali yıldırım : AHISKA TÜRKLERİNE VATANDAŞLIK VERİLMESİNİ İSTİYORUZ!!!». Sevda ve imza atan diğer 119 kişiye katıl.