Kampanya Kapatıldı

Terörle mücadele de yaralanıp Gazi sayılmayanların sesini duyurmak istiyorum

Bu kampanya 11 destekçi ulaştı

Terörle mücadele sırasında yaralanıp da Gazi sayılmayan bir çok insan var. Çoğu artık mücadele etmekten vazgeçmiş çünkü kime veya kimlere veya nerelere başvurdularsa reddedilmiş durumdalar, bende bir Gazi kızıyım ama benim babam da Gazi sayılmayanlar arasında bizlerde yıllarca çabalayıp birşeyler elde edemedikten sonra vazgeçtik. Ama babam da olmak üzere tüm bu durumda olanların Gazi sayılmak hakkı, onlarda bu onurla yaşamak istiyorlar çocuklarının ve eşlerininde hakları olan bu onuru istiyorlar. Çok fazla birşey değil aslında. Ve 1 kasımda Meclis toplantısına giden bu Gazi gruplarından üstlerine giydikleri "Gazilik onurumuzu istiyoruz" yelekleri bir suç unsuru olarak algılanarak o insanların o gazilerimizin Meclis'e bir daha girmesi yasaklandı. Suçları ise hakları olan Gazilliklerini istemeleri, sizden istediğim sesimizi duyun ve sizde duyurun bu haklı davanın arkasında sizlerde bizimle birlikte durun. Tek ricam sesimiz duyulsun. O kadar yürüyüşlere rağmen medya bizi bir kere de olsa duymadı duyurmadı ama bu kampanyanın duyuracağını düşünüyorum sizde katkı sağlayın

Bugün Gaye Asena imzanı bekliyor!

Gaye Asena TUNC bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «BİMER: Terörle mücadele de yaralanıp Gazi sayılmayanların sesini duyurmak istiyorum». Gaye Asena ve imza atan diğer 10 kişiye katıl.