0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.500.

DGS öğrencisinede Lys'liler gibi eşit haklar verilmesini istiyoruz. DGSli ler burs ve kredi imkanlarından doğru şekilde yararlanamamaktadır. İntibak uygulaması kalktı, fakat yönetmelikte net bir değişiklik yapılmadığı için öğrenciler mağdur oluyor. Bazı okullar 1. sınıftan başlattığı için öğrenciler burs/kredi imkanlarından yararlanamıyor. Yararlanabilmesi için 3. sınıftan başlama şartı konuluyor. Önceden kredi/burs alan arkadaşlarımız ara verip kazandığı taktirde başvuruda dahi bulunamıyor. Yurtlarda barınma önceliği Lys'lilere ve yabancı öğrencilere veriliyor. Kendi ülkemizde yabancılardan daha az değer gösteriliyor. DGS'li yurta kayıt yaptırmak için Lys'lilerin yerleşmesini bekliyor ve yer kalırsa sıra bizlere geliyor. Böyle bir uygulama kabul edilemez. DGS öğrencisi üvey evlat gibi görülmesin. Bizlerde üniversite öğrenciyiz. Bunlar unutulmasın. www.Dgsli.org olarak bu işin takipçisiyiz. Bu böyle bilinsin. Artık çözüm istiyoruz, icraat istiyoruz. Boş laflar değil.

Haksızlığın ve çifte standartın önüne geçmesi için bu kampanyamıza destek verin. DGSli ler üvey evlat değildir. Herkese verilen haklar bizlerede verilmelidir. Artık bizlerin farkına varınması lazım. Dgsli.org olarak bu farklılığı yaratmak için çabalıyoruz ve sizleride yanımızda bekliyoruz.

Bugün Dgsli.org imzanı bekliyor!

Dgsli.org bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «bimer: DGS öğrencisinede Lys'liler gibi eşit haklar verilmesini istiyoruz. Burs/Kredi,Yurt konusunda yapılan adaletsizliğin bir an önce son bulmasını istiyoruz.DGSli üvey evlat gibi görülmesin.». Dgsli.org ve imza atan diğer 1.313 kişiye katıl.