Aziz Şehidimiz Ömer Halis Demir'in ismi ilelebet yaşasın...

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Güzel Avşar diyarı olan Kayseri Tomarza Dadaloğlu şu an büyükşehirlerden kasabalıkların kaldırılmasından dolayı şuan mahalle konumundadır Ömer Halis Demir inde Avşar olmasından dolayı Vatanımız için gözünü kırpmadan canını seve seve feda eden aziz şehidimizin isminin ilelebet yaşaması için memleketimize verilerek memleketimizin ilçe olmasını ve şehidimize gereken önemin verilmesini istiyoruz. 15 Temmuz'u ölümsüzleştirmek isteyen devletimize seslenişimizdir Mahalle halkı olarak kurbanlar ve mevlütler okutarak ismin değiştirilmesini istiyoruz. Ömer Halis Demir avşardır Ömer Halis Demir Kahramandır Ömer Halis Demir Senin ve çocuklarının bu topraklar üzerinde rahatça yaşamam için canını feda etti Ömer Halis Demir'in ismini sonsuza dek yaşat lütfen kampanyayı imzala yüce Türk milleti şimdiden teşekkür ederim.

Bugün Hikmet imzanı bekliyor!

Hikmet Ayas bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Bimer: Dadaloğluna sahip çık». Hikmet ve imza atan diğer 10 kişiye katıl.