0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Merhaba arkadaşlar, Askerlik ve Polislik Ön sağlık mülakatlarında Muayne sırasında gösterilen Renk körlüğü testi kitabındaki rakamları okuyamadıgımız için çoğu kişi boş yere eleniyor kusurlu kişilerin geçtiği mülakatı renk körü olan birisi geçemiyor Renk Körü demek her tarafı siyah beyaz görmek değildir. Bizler tüm renkleri seçebiliyoruz mavi,sarı,yeşil,kırmızı,siyah vs... fakat o kitapdaki rakamları okuyamıyoruz bunun abartılacak ne yanı var ? sosyal hayatta hiç bir sorun teşkil etmiyor. Nekadar saçma birşey ise Renk Körü oldugunuz zaman Ön Sağlıkdan eleniyorsunuz bu şartın kalkması gerekiyor Çok şükür sağlıgı yerinde olan vs kişi bu sebeb yüzünden eleniyor insanların hayalleri çöp oluyor biraz araştırma yaparsanız size çok saçma birşey oldugunu göreceksiniz Renk Körü demek siyah beyaz görmek demektir ama her rengi seçebilen bir insan o kitapdakini okuyamıyınca renk körü teşhisi konuyor gereken yerlere bildirirsek bunu kaldıracaklarına eminim Ehliyettede bu şart vardı sonradan kaldırdılar bunlardada kaldırılırsa Turkiye bir saçma şeyden daha kurtulmuş olacak hepinize teşekkürler.

Bugün Gökhan imzanı bekliyor!

Gökhan Turğut bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «bimer@bimer.gov.tr: Asker ve Polis Mülakatında " RENK KÖRÜ " Olmama Şartı Kaldırılsın. Biz Renk Körü Değiliz !». Gökhan ve imza atan diğer 177 kişiye katıl.