Öğretmenlere not sistemi kaldırılmasın!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Öncelikle bütün öğrenci arkadaşlarıma ve öğretmenlerime selam veriyor ve konuya geçiyorum.Geçtiğimiz günlerde bildiğiniz üzere Milli Eğitim Bakanlığımız öğretmenleri puanlama gibi bir sistem getireleceğini söylemişlerdi hatta geldi de.Fakat yaklaşık bir haftalık süre zarfından sonra AES (Anadolu Eğitim Sendikası) tarafından baskı kurularak programa ara verdirildi. Dostlarım bilmenizi isterim ki bazen okul hayatımızda bizim eğitim hayatımızı yaptığımız 1 hataya cehenneme çevirebilicek, o hatamıza takabilicek öğretmenler rastgelebiliyor. Ben de AES in bu hareketini ,sahip olduğumuz öğretmenlerimizi kariyerleri boyunca öğrencilerin hayatında kötü anlamda kritik vuruşlar yapılmaması için bu programın gerekli olduğunu ve tekrardan etkinleştrilmesi adına bize destek olmaya teşvik ediyorum.

Sayın Milli Eğitim Bakanlığı, bu konuda her görüşü dikkate almanızı, bu konuyu dikkatle düşünmenizi ve gereğinin yapılmasını arz ediyorum.

Bugün alp imzanı bekliyor!

alp şen bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «bimer@basbakanlik.gov.tr : Öğretmenlere not sistemi kaldırılmasın!». alp ve imza atan diğer 35 kişiye katıl.