Atatürk Üniversitesi Rektörü ve Başardıkları(!)

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Göreve geldiğinden beri elle tutulur hiçbir ilerleme kaydedilmemesinin yanı sıra gerileme ve memnuniyetsizliğe sebep olan Prof. Dr. Ömer ÇOMAKLI (Atatürk Üniversitesi Rektörü) getirdiği yenilikleriyle öğrencileri için en iyisini yapmaya devam ediyor(!). Özerkliğini verimli şekilde kullanamamasından ve bulunduğu mevkinin ciddiyetinin farkına varamamasından dolayı çoğu kişinin de benimle aynı fikirde olduğunu düşünüyorum. Uzaktan eğitim derslerini örgün yaptırıp ve ders çakışmasından dolayı (uzaktanörgün derslerimizden) devamsızlıktan kalmamız da yine bunlarda birisidir. Sayamadığım diğer nedenler de mevcuttur. Sizin de kendi nedeniniz mevcutsa siz de bunu bu kampanyayla dile getirebilirsiniz. Gerekli olan imza sayısına ulaştıktan sonra yetkili mercilere bu memnuniyetsizliğimizin ulaşacağını düşünüyoruz. Benimle aynı fikirde iseniz sizde sesinizi duyurabilirsiniz.

Bugün Muhammed Burak imzanı bekliyor!

Muhammed Burak ÇAKALOĞLU bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «BİMER - BAŞBAKANLIK: Atatürk Üniversitesi Rektörü ve Başardıkları(!)». Muhammed Burak ve imza atan diğer 24 kişiye katıl.