Bim marketler zinciri, küçük esnafın itibarını geri ver!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Geçtiğimiz dönemde birçok elektronik cihazı olduğu gibi iPhone 6s, 7 ve Apple aksesuarlarını da indirimli fiyatla satışa sunan BİM marketleri bu kez en pahalı akıllı telefon modeli olan iPhone X'u kampanya listesine ekledi. BİM X'u yine cazip bir indirimle satmaya hazırlanıyor.

Kucuk esnafin halini ahvalini dusunmeden yapilan bu haksiz rekabeti kiniyoruz.bim ve diger marketler zincirlerinin kendi satis potansiyel cesitlerine gore urun satisi yapmalarini istiyoruz.telefon ve telefoncu esnafinin isgucunu kendilerine kâr amaci gutmelerini biraksinlar.tuketici ihtiyaclarini karsilayacak gida sektoru alaninda ilerleyip;marangozun,telefoncunun,tekstilcinin islerini sekteye ugratip kendilerine pazar payi cikarmasinlar!

Telefoncular basta olmak uzere hic bir kucuk esnaf is yerlerinde bim marketlerini urunlerini satmiyor!

kucuk esnaflar olarak piyasa tutunma cabalarimizin icerisinde Bim marketlerinde satisa cikarilacak indirimli iphone x in satis hazirliginin durdurulmasini talep ediyoruz!

Bugün Banu imzanı bekliyor!

Banu Borkun bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Bim marketler zinciri, küçük esnafın itibarını geri ver!». Banu ve imza atan diğer 853 kişiye katıl.