Kampanya Kapatıldı

Bilinçli, eğitimli bireysel silahlanmaya evet.

Bu kampanya 5.112 destekçiye ulaştı

Yasalara saygılı vatandaşların silah eğitimi ve silahlanması gereğinde devletin yanında vatan savunması için elzemdir. Silahtan arındırılmış toplumlarda suç oranlarının arttığı ve dış güçlerin saldırılarına açık hale geldikleri ayrıca toplu kıyımlara uğradıkları bilinmektedir. Yurdumuzda meri yasalar, vergi ve harçların yüksekliği yasal bireysel silahlanmayı zorlaştırmakta, yasa dışı silahlanma ile mücadele edilmesini imkansız kılmaktadır. Yasa yapıcı Türk halkının silah sevgisine ses vermeli, silah ve mühimmat tekelini kaldırıp uygun fiyatlarla silah ve muhimmat edinmeyi kolaylaştırmalı, bulundurma ve taşıma şartlarını değiştirerek ruhsatlı silahları mekan içinde esir olmaktan kurtarmalıdır. Ancak yasak ve zorluklar kaldırılarak yasa dışı silahlanmanın önüne geçilebilir.

Bugün Osman imzanı bekliyor!

Osman Ortaç bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Bilinçli, eğitimli bireysel silahlanmaya evet. @TBMMresmi». Osman ve imza atan diğer 5.111 kişiye katıl.