YERLİ OTOMOBİLLER SANAYİ ŞEHRİ KIRIKKALE'DE ÜRETİLSİN !!!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Kırıkkale nüfus yoğunluğu bakımından seyrek, oldukça güvenli, yatırıma aç, işsizlik oranı yüksek, Ankara Konya Kayseri Samsun gibi metropol şehirlere yakın, Orta Anadolu’nun Doğu Anadolu’ya açılan bir kapısı,ulaşımı kolay, yerli otomobilin üretiminde gereken Ağır sanayi,Demir çelik,petrol gaz maddeleri ve hammadde üreten kuruluşları bünyesinde bulunduran bir ilimizdir.Karadeniz ve Doğu Anadolu bölgelerine giden transit yol güzergahı üzerinde bulunması,demir yolu ve hızlı tren güzerhazının merkezi konumunda bulunmasıda ilimizi ulaşım açısından cazip kılmaktadır.Yoğun İşsizlik sebebiyle yıllardır göç veren şehrimize bu projenin kazandırılması işsizliğin düşmesi nüfus yoğunluğunun artması tersine göç ve bir çok olumlu gelişmeyi beraberinde getirecektir.

Bugün Buğra imzanı bekliyor!

Buğra İzgi bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Bilim sanayi ve teknoloji bakanlığı: YERLİ OTOMOBİLLER KIRIKKALE'DE ÜRETİLSİN !!!». Buğra ve imza atan diğer 170 kişiye katıl.