Yerli Otomobil Elazığ'da Üretilsin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Genç Elazığlılar Derneği (GELDER) Başkanı ; "Terörün barınamadığı, hainlerin plan kuramadığı vatansever ilimizin en kısa zamanda gerekli yatırımları alarak tekrar bölgenin lideri konumuna gelmesini ümit ediyoruz. Motor anlamında dünyanın en iyi motorlarını üretme becerisine ve kapasitesine sahip Muzaffer Sezgin ustamız var. Üretim kapasitesinin imkanlar oluştuğu zaman ayda 40 bin motora kadar çıkabileceğini söylüyor. Bu da bizi diğer aday illerden ayıran en büyük kozumuzdur. Lojistik ve ulaşım anlamında kara, hava ve demiryolunun hepsini aynı anda kullanma yetisine sahip olan ve adeta doğu ile batının köprüsü niteliğinde muazzam bir jeopolitik konuma sahip olan ilimiz, kendini diğer illerden ayırıyor. Biz bu fabrikayı canı gönülden istiyoruz. Bu sebepten dolayıdır ki imza kampanyası başlattık.” Fırat Üniversitesi gibi köklü bir kurumun, teknik altyapısı ile vereceği destek ile çok başarılı sonuçlar elde etmek hiç de zor olmayacaktır.

Bugün Ulvi imzanı bekliyor!

Ulvi Doğan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı: Yerli Otomobil Elazığ'da Üretilsin». Ulvi ve imza atan diğer 6 kişiye katıl.