Kampanya Kapatıldı

#FARIM DA HEP AÇIK YOLUM DA!

Bu kampanya 13 destekçiye ulaştı

BAKANLIK YASA ÇIKARSIN VE EMNİYET KEMERİ TAKMA ZORUNLULUĞU GİBİ, GECE GUNDUZ FARKETMEKSİZİN HER ARAC FARLARİNİ YAKSİN, KURALLARA UYMAYANLARA CEZAİ İŞLEM UYGULANSIN BOYLELİKLE,  BELKİ GUN GECTİKCE DİKKATSİZLİK SONUCUNDA OLAN KAZA'LAR AZALMİŞ OLUR,,  EN AZİNDAN BİR KISMINI ÖNLEMİŞ OLURUZ..

AKTİF  ARAC KULLANİCİLARİ OLARAK BU KONUDAN RAHATSİZLİK DUYDUK VE FARKETTİK  Kİ ÖZELLİKLE ESKİ MODEL ARACALARDA (yeni araclarda da farini acmayanlar var) "NASİL OLSA KARANLİK DEGİL, AKSAM  OLMADİ TÜNELDE'DE DEGİLİM" DİYE DÜŞÜNÜP FARİNİ AÇMAYANLAR'DA ÇOK, HÂLBU'Kİ SEYİR HALİNDEYKEN FARKEDİLİRLİKLERİ COK DÜŞÜK VE  BU DURUM ÖZELLİKLE ÖNDEN GİDEN ARAÇLAR İÇİN, ARKADAN GELEN ARACI DİKİZ AYNASİNDAN FARKETMESİNİ SON DERECE GÜÇLESTİRİYOR, YAĞMURLU HAVALARDA  İSE DURUM DAHA DA VAHİM...

LÜTFEN SİZDE İMZALAYİN, PAYLAŞIN VE KAMPANYAMA DESTEK OLUN.

HER ŞEY DAHA İYİ BİR GELECEK İÇİN.

İçinizi karartmak istemem ama herkesten özür dileyerek asagida ornekler verdim ve bu ornekler acı haberler ile dolu siralamakla bitmez.:(

Son 24 saatte trafik kazalarında 15 kişi hayatını kaybetti
Bayram tatilinin altıncı gününde, yurdun farklı illerinde meydana gelen trafik kazalarında 15 kişi hayatını kaybetti, 120 kişi yaralandı. Tatilin başlamasından bu yana yaşanan kazalarda ölü sayısı 72'ye, yaralı sayısı 571'e yükseldi.

Aşırı hız ve dikkatsizlik kazalara davetiye çıkardı
Karabük'te ticari aracın devrilmesi sonucunda biri çocuk 2 kişi öldü, 6 kişi yaralandı.
Mülayim köyünden ilçe merkezine Recep Tekerci idaresindeki 34 AG 4401 plakalı ticari araç, Halkevleri mevkisinde henüz belirlenemeyen nedenle yol kenarındaki tarlaya devrildi.
Kazada, sürücü ile araçtaki aynı aileden Nuri, Hali İbrahim, Sude, Sema, Seher, Sultan ve Rabia Tekerci yaralandı.
Kazayı gören diğer sürücülerin haber vermesiyle olay yerine gelen gelen, jandarma, sağlık, UMKE ve AFAT ekipleri, yaralıları araçtan çıkarttı. Yaralılar, sağlık ekiplerince Eflani Devlet ile Karabük Eğitim ve Araştırma hastanelerine sevk edildi.
Yaralılardan durumu ağır olan Nuri Tekerci ile sürücünün 5 yaşındaki kızı Sude Tekerci, müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.
Tekerci ailesinin, İstanbul’dan memleketleri Eflani'ye bayram ziyaretine geldiği öğrenildi.

Kırıkkale'de meydana gelen 2 trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı.
Çorum'dan Kırıkkale istikametine giden Burak Tanık (23) idaresindeki 06 BF 4536 plakalı otomobil, Kırıkkale-Samsun karayolunun 52. kilometresinde şarampole devrildi. Araçtaki Hüseyin Bahadır (25) ve Abdulkadir Sun (21) olay yerinde yaşamını yitirdi.
Ağır yaralanan sürücü Tanık ile Ahmet Aykar (33) kentteki hastanelere kaldırıldı.
Kırıkkale'den Çorum istikametine seyreden Cemal Çeliksoy'un kullandığı 06 KRU 30 plakalı otomobil, Kırıkkale-Samsun karayolunun 57. kilometresinde devrildi. Bu sırada aracın tekerleği çıkarak 06 DZ 6725 plakalı otomobilde hasar oluşturdu.
Kazada sürücü Çeliksoy ile aynı araçtaki Tolgahan, Mahinur ve Hüsne Çeliksoy yaralandı.
Yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerince kentteki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Sakarya'da minibüs ile ticari aracın çarpışması nedeniyle 1 kişi öldü, 9 kişi yaralandı.
Hendek ilçesi TEM Otoyolu bağlantı yolunda Ahmet İnanç idaresindeki 54 S 1730 plakalı minibüs, Hendek çıkışında Sinan Yiğit'in kullandığı 60 EC 152 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı.
Çarpışmanın etkisiyle savrulan hafif ticari araç, takla atarak yol kenarındaki su kanalına devrildi.
Kazada araçtan fırlayarak yola savrulan sürücü İnanç, olay yerinde hayatını kaybetti.
Minibüs sürücüsü ile Onur Yiğit, Bülent Türkay, Asiye Aydın, Yaşar Gün, Mehmet Çiçek, Hakan, Mehmet ve Nazmiye İnanç, ambulanslarla çevredeki hastanelere sevk edildi.
Sürücü İnanç'ın cesedi, cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından, Hendek Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

- Aynı aileden 1 ölü, 4 yaralı
Mersin'in Mut ilçesinde meydana gelen trafik kazasında aynı aileden 1 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı.
Ali Ün idaresindeki 42 J 7080 plakalı otomobil, ilçeye bağlı Kıravga Mahallesi'nden Mut istikametine giderken Alahan mevkisinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu uçuruma yuvarlandı.
Kazada yaralanan sürücü Ün ile araçta bulunan Veli, Sevgi, Furkan ve Leyla Ün, 112 Acil Servis ekiplerince Mut Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Ağır yaralanan Veli Ün (68), müdahaleye rağmen kurtarılamadı.
Uşak'ta kontrolden çıkarak takla atan otomobildeki 1 kişi yaşamını yitirdi, 2 kişi yaralandı.
Sivaslı ilçesi yönüne giden Ali Özkan yönetimindeki 64 DC 850 plakalı otomobil, Yapağılar Köyü yakınlarında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı.
Kazada sürücü Özkan ile otomobilde bulunan İbrahim Yeşilkurt ile Erkan Dağdelen yaralandı. Ambulansla hastaneye kaldırılan yaralılardan İbrahim Yeşilkurt yaşamını yitirdi.
Denizli'nin Tavas ilçesinde de şarampole devrilen otomobildeki sürücü öldü, 2 kişi yaralandı.
Ramazan Yamuç (24) yönetimindeki 20 EY 865 plakalı otomobil, Yahşiler Mahallesi Kuruçeşme mevkisinde şarampole devrildi.
Sürücü, kaza yerinde hayatını kaybetti.
Kazada yaralanan Fatih Yamuç ile Yusuf Köken, 112 Acil Servis ekiplerince Tavas Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Araçtakilerin bayram ziyareti için Avdan Mahallesi'ne gittikleri öğrenildi.

Bugün Vedat imzanı bekliyor!

Vedat Ozutok bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «bilgiislem@icisleri.gov.tr: #FARIM DA HEP AÇIK YOLUM DA!». Vedat ve imza atan diğer 12 kişiye katıl.