Trafik Sigortası Üretimi İmkansız Hale Getirilmesin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Tramer  sorgu  sisteminde  yapılan  değişikliklerden  sonra  acenteler olarak işimiz  zaten  zorlaşmış  iken,  sigorta  şirketlerin  her  fırsatta  iş  ortaklarımız  dediği,  biz  acentelere  kolaylık  sağlaması  gerekirken;  işimizi  iyice  çıkmaza  sokmasının sancılarını yaşıyoruz.  12  Nisan 2017  tarihinde  getirilen  yeni  değişikliklerden  sonra  kesilecek  olan  her  trafik  sigortası  teklifinin  otorizasyona  düşmesi  biz  acenteler  için  ek  bir  mesai  ve  dolayısıyla  yoğunluk  oluşmasına  neden  oluyor,  şirketlerin  bizden  asıl  talebi  olan  kasko  ve  çeşitli  yangın  sigortası  poliçeleri  için  harcamamız  gereken  zamanı  trafik  sigortası  poliçeleri  için  harcamak  zorunda  kalıyoruz.  Aracın  satışının  yapıldığı  gün,  hatta  vadesi  gelmemiş  trafik  sigortası  poliçesi  yenilemelerinde  dahi  teklif  otorizasyona  düşüyor  ve  araca  ait  fotoğraflar  isteniyor.  Bazı  sigorta  şirketleri  motosiklet  kullanım  tarzlı  araçlarda  müşteriye  ferdi  kaza  poliçesi  kestirmeyi  şart  koşuyor.  Poliçelerin tahsilatı  için  1-2  şirket  dışında  taksitli  ödeme  seçeneği  kaldırıldı.  Bu  ve  benzeri  şekilde  her  şirket  trafik  sigortası  üretimini  imkansız  hale  getirmeye  çalışmaktadır.  Acenteler  olarak  yaşadığımız  bu sıkıntıların  değerlendirilerek  en  kısa  zamanda  mağduriyetimizin  giderilmesi  konusunda  müsteşarlığınıza  olan   güvenimiz  tamdır.

Bugün Seçkin imzanı bekliyor!

Seçkin Karcı bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «bilgiedinme@hazine.gov.tr: Trafik Sigortası Üretimi İmkansız Hale Getirilmesin». Seçkin ve imza atan diğer 31 kişiye katıl.