İnternet sağlayıcıları hizmet veremediklerinde cezai bedel ödesin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Günümüzde bitmek bilmeyen internet arızalarından dolayı hepimiz mağdur olmaktayız ve çağrı merkezine yerleştirilen ilgisiz çalışanlardan dolayı ise bir türlü sorunlarımıza çözüm bulamamaktayız bundan dolayı internet sağlayıcılarına bu konuda bir şeyler yapılmalı.

Şahsi düşüncem şudur.

1- İnternet sağlayıcıları 24 saat içerisinde arıza sebebini bulup çözemiyorsa cezai bedel ödemelidir

2- 1 Hafta içerisinde çözülemeyen arızalar için taahhüt bulunan abonenin herhangibi bir cayma bedeli ödemeden farkı bir internet sağlayıcısına veya abonelik iptali yapmasına hakkı olması gerkmekdedir

Sizde düşüncelerimi destekliyorsanız lütfen kampanyaya destek verin.

Bugün Serhan imzanı bekliyor!

Serhan Yavçin bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu: İnternet sağlayıcıları hizmet veremediklerinde cezai bedel ödesin». Serhan ve imza atan diğer 46 kişiye katıl.