BAZ İSTASYONLARI KALDIRILSIN

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu ve tarafına Pınar Nur Kılıç bu kampanyayı başlattı

Uzmanlar baz istasyonları ile cep telefonlarının yaydığı elektromanyetik dalgaların insan sağlığını etkilediğini ifade ediyor. Boğaziçi Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Selim Şeker, “Elektromanyetik radyasyon insanlara ve doğaya büyük bir zarar vermektedir” dedi. Yard. Doç. Dr. Yavuz Dizdar da “Sağa sola, her tarafa baz istasyonu kurulması makul, mantıklı bir yaklaşım değil. Firmalar biraz kolaycılığa kaçıyorlar. Buldukları hazır direğe baz istasyonu kurmak istiyorlar. Halbuki Avrupa’nın bu konuda normları var” diye konuştu.

Boğaziçi Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Selim Şeker ve Onkolog Yard. Doç. Dr. Yavuz Dizdar, baz istasyonlarının insan sağlığı üzerine etkisiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Prof. Dr. Şeker, baz istasyonlarının insan sağlığına olumsuz etkilerinin olduğunu belirterek, “Bu çeşitli araştırmalarla ispat edilmiştir. En son ABD yapılan bir araştırmada insan sağlığına zararlı olduğu kesinleşmiştir. Maalesef yalnız insanlar üzerinde değil 21. yüzyılın en büyük sorunu elektromanyetik radyasyonun çevreye verdiği zararlar. Binlerce kuş ortadan kalkmıştır. Kuşlara, ağaçlara zarar vermekte. Elektromanyetik radyasyon insanlara ve doğaya büyük bir zarar vermektedir” dedi.

HAYDİ! SEN DE BİZİ DESTEKLE! HEM BİZİM HEM DE ÇEVREMİZİN SAĞLIĞI VE GELECEĞİ İÇİN BİR İMZA YETERLİ!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.