Kampanya Kapatıldı

İTÜ Mezunları Derneği el konulan öğrenci paralarını iade etsin

Bu kampanya 164 destekçiye ulaştı

Bu sene mezuniyet yaşayacak İTÜ öğrencileri olarak; İTÜ Mezunları Derneği adlı oluşumun el koyulan öğrenci paralarını geri vermesini istiyoruz.

İTÜ Mezunları Derneği "İTÜ Mezuniyet Balosu" adıyla düzenlemiş olduğu etkinlik için bizlerden herhangi bir sözleşme olmaksızın 100 TL taksit ödemesi almıştır. Öğrencilerin düzenlediği balonun aslında başka bir balo olduğunu anlayan arkadaşlarımızdan farklı plan yapmak isteyenler, bölüm arkadaşları başka bir etkinliğe katılacağı için mezuniyet balosu eğlencesini arkadaşlarıyla birlikte yaşamak isteyenler, derneğin düzenlediği balo günü için başka acil bir durumu oluşup baloya gelemeyecek olanlar, balo gününe 2 aydan uzun bir süre kala katılamayacaklarını belirtmesine rağmen İTÜ Mezunları Derneği'nden ödemelerini geri alamayacakları cevabını almıştır. Bu parayı geri almak biz öğrencilerin hem yasal hem etik hakkıdır. İTÜ Mezunlarını temsil ettiğini iddia eden bir kurumun biz öğrencilerin 100 TL'lerine sözleşmesiz ve haksız olarak el koymasını kabul etmiyoruz. Başvuran arkadaşlarımızın paralarının iade edilmesini istiyoruz.

İTÜ Mezunları Derneği'nin bu paraları iade etmemesi durumunda İTÜ öğrencilerinin, İTÜ Mezunları Derneği'ne güvenlerinin temelden sarsılmasının yanısıra, öğrenciler olarak biraraya gelerek hem maddi kaybımız hem geri dönüşü olmayacak şekilde bize mezuniyeti zehir etmeye çalışmanın manevi zararı için yasal haklarımızı da kullanacağımızı bildiriyoruz.

Bugün Alper Yasar imzanı bekliyor!

Alper Yasar Güner bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «bilgi@itumd.org.tr: İTÜ Mezunları Derneği el konulan öğrenci paralarını iade etsin». Alper Yasar ve imza atan diğer 163 kişiye katıl.