Banka çalışanları üzerinde oynanan oyunlara sessiz kalma

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Değerli banka emekçisi arkadaşlarım,

Yıllarımızı verdiğimiz bankalar son zamanlarda umursamazca, acımasızca, keyiflerince ve kanun kural tanımaksızın  personel kıyımı yapmaktadır.Atılanlar  umursamazca açlığa mahkum edilmekte ama daha kötüsü çalışanlar sıranın kendilerine ne zaman geleceğini bilmeden stres içinde çalışmakta baskı görmekte ve sağlıklarından olmaktadır.Biz çalışanların bu keyfi uygulamalar karşısında yasaların bize sunduğu her yolu denememiz ve bir şekilde sesimizi duyurmamız gerektiği inancındayım.(bimer,cimer ve bddk bildirimleri,işe iade davaları,sosyal mecralar vb.)Burada imza kampanyası başlatmak ve sonuçlarıyla ilgili hayaller kurmak ta bu yollardan biri.

Bankalarda oluşturulan,çalışanları köle gibi gören düzeni istemiyorsan,          Sendikaların çalışanların haklarına sahip çıkmasını istiyorsan,                          Mobing ve psikolojik şiddete maruz kalmak istemiyorsan,                                    Performans,görev değişiklikleri,başka illere tayinlere engel olmak istiyorsan,    Keyfi gerekçelerle işten atılmak istemiyorsan,                                                        Daha insanca şartlarda çalışmak istiyorsan,                                                          Gururunu,onurunu ayaklar altına aldırmak istemiyorsan,                                     EN ÖNEMLİSİ ÇOCUKLARIMIZ İÇİN İYİ BİR GELECEK İSTİYORSAN VE BİZE YAŞATILANLARI ÇOCUKLARIMIZ YAŞAMASIN İSTİYORSAN

İmzanı ver kampanyaya destek ol.Kim bilir belki duyumsanır sözlerimiz ve  önemseniriz. Huzurumuzu,işlerimizi sağlıklarımızı almış olabilirler ama düşünemedikleri  ve hesaba katmadıkları,umudumuzu ve hayallerimizi almalarına asla izin vermeyeceğiz.

Saygılarımla,

Bugün Ugur imzanı bekliyor!

Ugur Soyek bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Bilgi@bddk.org.tr: Banka çalışanları üzerinde oynanan oyunlara sessiz kalma». Ugur ve imza atan diğer 124 kişiye katıl.