0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

İstanbul Bilgi Üniversitesi'nin sağlık alanına dair olan eksikliklerinin daha da gün yüzüne çıktığı bu seneki eğitim-öğretim yılında yaşanan sorunlar karşısında kararlı bir tutum ve davranış sergilememiz gerektiği kaçınılmaz bir gerçek olmuştur. Sağlık Bilimleri Fakültesi'ne dair kayıt yaptırmaya çalıştığımız süreçte istenen ücretin veya şartların üniversite adına biz öğrenciler tarafından sağlanmasına karşın söz konusu üniversitenin eğitimimizi kalite düzeyinde sağlayamamış olması bizlere ve mesleğimize karşı yapılmış olan büyük bir haksızlıktan ve adaletsizlikten ibarettir. İnsan Hakları Beyannamesi Bildirgesince;
Devredilemez ya da çeşitli bahanelerle örtbas edilemez olan eğitim hakkımızı savunmak temel hakkımızdır. Hepinizden bu haklı durumumuza destek bekliyoruz.

Bugün İstanbul Bilgi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğrencileri imzanı bekliyor!

İstanbul Bilgi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğrencileri bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Bilgi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğrencilerine Adaletli Staj istiyoruz!». İstanbul Bilgi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğrencileri ve imza atan diğer 138 kişiye katıl.