Bilgi Üniversitesi Mezuniyet Töreni Santral Kampüsünde!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 2.500.

İstanbul Bilgi Üniversitesi Yönetim Kurulu, artan öğrenci sayısı nedeniyle, kuruluşundan beri Bilgi’de düzenlenen mezuniyet töreninin üniversite dışında yapılmasına karar verdi. Üniversite üst düzey yöneticilerinden alınan bilgiye göre 2016-2107 Akademik Yılı mezuniyet töreni Ayazağa’daki Volkswagen Arena’da 8 ve 9 Temmuz’da gerçekleşecek. Bilgi Üniversitesi 2017 mezunları olarak, tarafımıza danışılmadan alınan bu kararı kabul etmiyoruz ve sesimizi duyurmak istiyoruz. Ayazağa’daki Volkswagen Arena’da mezuniyet kutlayabilecek diğer okullardan da mezun olabilecekken zamanında bize sunulan kampüs ve olanaklarından ötürü biz Bilgi Üniversitesini tercih etmiş bireyler olarak, Santralde mezun olmayı hak ettiğimizi hatırlatmak istiyoruz. Bizler İstanbul Bilgi Üniversitesi Mezunları olacağız ve maruz bırakıldığımız haksız, adaletsiz ve yakışıksız muamelenin bir an önce son bulmasını ve adaletin sağlanması için gereğinin yapılmasını talep ediyoruz.

Bugün Aysu imzanı bekliyor!

Aysu Kutlualp bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Bilgi Üniversitesi Mezuniyet Töreni Santralde olmalı #MezuniyetSantraldeGüzel». Aysu ve imza atan diğer 1.757 kişiye katıl.