これからもKくんを応援しよう

0 人が賛同しました。もう少しで 7,500 人に到達します!

私たちの応援してきたケイくんがデビューを逃してしまいました。
しかし私たちは彼がメンバーを尊重し、素晴らしいダンスとリーダーシップスキルで常にメンバーの能力を引き出し番組にも多大なる貢献をしてきたことを知っています。

今回の結果は受け入れ難くとても残念に思います。

今までのプロデューサー陣からの高い評価を見ても、彼が選ばれなかったことに日本のみならず世界中のファンは失望しています。

どんな形でもケイくんを支えていくファンは世界中に大勢います。
今後ケイくんが目指す道のサポート、フォローを事務所にはお願いしたいです。
彼にチャンスを与えてほしいです。

※寄付はしないでください(私には入りません)

※この署名はメンバーに戻してほしいという内容ではなく、これだけの人に求められてるということを事務所に示すためのものです

Kei-kun, whom we have been supported so far, missed his debut.

But we know that he respects the other members and has always made great contributions to the show with great dance and leadership skills.

I feel so regret and this result is unacceptable.

If you look at the high praise from the producers so far, fans, not only from Japan but all over the world, are all disappointed that he was not selected.

There are many fans all over the world who will support K no matter what.

I would like to ask the office to support and follow the path that K aims for the future.
I want him to have his own chance to debut as well.

* This signature is not to ask the members to return, but to show to the agency our willingness to support his debut. Therefore a large number of people are required.

* Please do not donate
* Please skip and proceed