Eğitim Sisteminde Kurduğum Büyük Değişikler.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

İlk Olarak Bu Kurduğum Sistemde Büyük Bir Adım Atacağıma İnanıyorum.

Sistemin İşlevini Anlatayım:
İlk Olarak,Sistem Not Odaklı Değilde Geleceğe Odaklı Bir Sistem. Kimsenin Not Derdine Girmesine Gerek Kalmayacaktır.
Sistemin Mantığı Anadolu Liseleri,Sağlık,Meslek ve Fen Liseleri Gibi Yerlerde İnsanların Kendi Yaptıkları İşe Doğru Bölümleri Seçmek.
Sınav Sisteminde Büyük Bir Değişiklik Oldu. Sadece 8.Sınıfta Gireceğiniz Bir Sınav Olucaktır. Bu Sınavda Aldığınız Puan Lise Ve Üniversiteyi Etkileyecektir.

Şimdi İse Bölümlü Anlatıma Geçelim:
Lise & Üniversite :
- Lisede Bölümler Seçilmeye Başlanacaktır.
- Her Bölüm İçin Ayrı Bölüm Değil, Okullarda Oylarla Olucak Bölümler Çıkacaktır.
- Fen,Sağlık ve Meslek Liselerinde İse Oranın Gereki Bölümler Seçilecektir.

İlkokul & Ortaokul :
- Ortaokulda Yarı Zamanlı Okul Ayrıca Yarı Zamanlı Staj Yapılacaktır. (Öğrencinin İstediği Bölüme Göre.)
- İlkokulda Ödev Sınırı Konulacaktır. Yeni Başlayan Miniklerimiz Hayal Güçlerini Kullanarak Öğrenecektir. (Her Okul İçin Geçerli.)

Son Olarak Anaokul :
- Bu Sistemi Birazcık Olarak Bazı Ülkelerden Alıntı Oldu.
- İlk Olarak Çocuklarımız Eğlenerek Öğrenecek, Çocuklarda Sorumluluk Sahipliği Öğretilecek, Sınıflar Temizlikçi Ablalarımıza Değil de Minikler Hep Beraber Çalışarak Temizliyecektir. Kesinlikle Çocuklara Eziyetlik Değil Sadece Onların Sorumluluk Almasını Arzu Ediyorum.

Son Olarak KPSS ve ÖSYM Konularına Değineyeceğim :
- Bildiğimiz Gibi Ülkemizde Memur Olmak İçin KPSS Adlı Sınava Girenlerimiz Oluyor. Üstüne Üstün ÖSYM’ye Para Ödüyorlar. Bu Sistemi Kaldırıp, Düzgün Soruları Olan Bir Sınav Vaat Ediyorum. Sınav Ücretlerinde Düşüş Yada Kaldırılmasını Planlıyorum.

Buradan Şehit Ailelerine Sesleniyorum!
Sizin Oğlunuz Boş Bir Eğitim Yerine Gerekli Bir Eğitim Görücek. Kocalarınız Savaşta Ülkesini Korumak İçin Gitti! Birimde Onların Çocuklarına Bakmak Görevimiz.
Not Olarak Bizim Sistemizi Değiştirmeye Çalışan Milli Eğitim Bakanlığı, Lütfen Türkiye’deki Çocukların Düşünceleri Silmek Yerine Onları Destekleyin.

Ayrıca Eğer Bu İmza Toplama Kampanyası Devlette İlgi Görürse, Bizzat Ben Ankara’daki Milli Eğitim Bakanlığına Gidip Konuşacağım!
Eğer İnsanlar Yeni Nesilden Birşeyler İstiyorsa Alın Buyurun Ağalar! Bir Gencin Bulduğu Sistem! Bizler Yeni Nesil Olarak Birşeyler Yapmamız Gerekiyor. Biz Gelişmekte Olan Bir Ülkeyiz ve Daha da Gelişeceğiz! Biz Türküz ; Zekiyiz,Çeviğiz,Mantıklıyız,Dürüstüz,Yardım Severiz.... ve Benzeri Çok Şey Var! Biz Bu Ülkeyi Gelecekte Yöneteceklek Olanız!Şimdi Başlayalım Gücümüz Yetene Kadar.

Bugün Hüseyin imzanı bekliyor!

Hüseyin Yalçın bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «bhm@meb.gov.tr: Eğitim Sisteminde Kurduğum Büyük Değişikler.». Hüseyin ve imza atan diğer 6 kişiye katıl.