0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Hemen her gün trafikte bir çoğumuz emniyet şeridini ihlal eden sürücülere rastlıyoruz. Peki yok mu bu emniyet şeridinin denetimini yapan kişi ve kurumlar, emniyet şeridini gereksiz yere kullananlar ceza almıyorlar mı uygulama yapılmıyor mu ? yapılıyorsa herkes bu kadar zengin mi ? Sivil halk araçları, oto kurtarıcı veya çekicileri, cenaze araçları, çakar lamba takılmış sivil araçlar, göreve gitmeyen kamu araçları herkes artık emniyet şeridini kullanıyor. Ambulansa, itfaiyeye yer kalmıyor Allah korusun acil bir durumda emniyet şeridini Ambulans ve İtfaiye kullanamayacak hale geldi. Biz artık mobil çözüm istiyoruz. Sivil halk tarafından gönderilen video veya fotoğraflara istinaden ceza kesilsin istiyoruz. Görevi olmayan ve acil durum haricindeki araçların emniyet şeridini kullanmasını istemiyoruz. Whatsapp ihbar hattı olur veya mobil bir ihbar uygulaması olur ama lütfen sivil halkın, hakkı yenen vatandaşın ihbarlarına istinaden yüksek cezaların acilen uygulanmasını istiyoruz.

Bugün Yunus imzanı bekliyor!

Yunus MASAT bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «bhim@egm.gov.tr: Emniyet şeridi ihlallerine (mobil ihbar) sivil halk desteği ile ağır cezalar verilsin !». Yunus ve imza atan diğer 9 kişiye katıl.