0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Miss Turkey kendini şu şekilde tanımlamaktadır: 'Miss Turkey Organisation, Türk insanının özelliklerini ve imajını dünyaya en güzel şekilde anlatmak amacını taşır'
2017 yılı Miss Turkey birincisi Itır Esen, sosyal medyada yayınladığı şehitlerimizi aşağılayıcı ifadelerle Türk insanının özelliklerini yansıtan biri midir? Belki de en önemli soru, bu ülkenin kutsalina saygı duymayan bu kişi, hangi onurla, hangi gururla, içtenlikle, hangi ülke sevgisiyle Türkiye'yi temsil edecektir? Dalga geçtiği şehitlerin kanından olan bayrağımızı yurt dışında nasıl taşıyacaktır? Itır Esen, milli bilinç taşımayan biridir, milli bir organizasyonda yer alamaz. Türk kadınını temsil edecek bu kişiyi bir Türk kadını olarak kabul etmiyorum! Tacı ve temsil hakkı alınsın!

Bugün Huriye imzanı bekliyor!

Huriye Civan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «bhim@egm.gov.tr : Bu ülkenin şehitleriyle alay eden ıtır esen yurt dışında ülkemizi temsil etmesin». Huriye ve imza atan diğer 40 kişiye katıl.