Biran önce "AT İZİ İT İZİNDEN AYRILSIN" diye.......

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

FETÖ terör olayları kapsamında birçok kişinin gözaltına alındığı ve tutuklandığı şu günlerde suçsuz yere bu suçlamalara insanların maruz kaldığı herkes tarafından kabul edilen bir gerçektir.

Cumhurbaşkanımızın tabiriyle “AT İZİNİN İT İZİNE KARIŞMASI” ile birçok insan haksız yere mağdur edilmektedir. Bu mağdurlardan biri de yakından tanıdığımız, ailesini ve kendisini uzun yıllardır bildiğimiz ve sevdiğimiz Turan YILDIRIM’ dır.

Turan ve niceleri bir şekilde mecburiyetten veya dini duyguları-vatan sevgisi suiistimal edilerek Gülen Cemaati ile geçmiş yıllarda bağlantısı olan kişilerdir.

Kimisi öğrencilik yıllarında evlerinde kaldığından

-      kimisi de “topluma, insanlığa HİZMET” ettiğini düşündüğünden bu yapının içinde olmuştur.Ancak 17-25 Aralık 2013 tarihli kumpas olayları ve en son da 15 Temmuz 2016 tarihli darbe teşebbüsü ile birçok vatansever bu cemaatin artık farklı bir yapı olduğunu, terör örgütü haline dönüştüğünü görmüştür. Bu sebeplerden dolayı ilişkilerini kesmişlerdir. Buna rağmen hala Turan ve Turan gibi birçok insan geçmişte suç olarak kabul edilmeyen sonradan örgüt olduğunu anladıkları bu yapılanmadan yolları geçtiği için şuanda tutuklu bulunmaktadırlar.

TÜRK HALKI olarak adaletin mutlaka bir gün doğru tecelli edeceğine olan inancımız tamdır. Fakat adaletin geç tecelli etmesi suçsuz insanların ÖZGÜRLÜĞÜNÜN kısıtlanması ve en kötüsü de toplumda çirkin damgalar ve hareketlere maruz kalması kabul edilemez.

Türk yargısının en kısa zamanda gerekli araştırmaları yaparak ülkemize vatanımıza bu hain planları kuranları, onları her şeye rağmen desteklemeye devam eden yandaşlarını belirleyip; mecburiyetten içlerine dahil olan ve örgüt olduğunu hissettikten sonra onlarla bağlantısını koparan VATANINA, MİLLETİNE bağlı olan insanları ayıklanması gerekmektedir.

Türkiye Cumhuriyet devletine ve onun yargısına olan güvenimiz ve inancımız tamdır. Adalet bir gün mutlaka yerini bulacaktır.

Turan ve Turan gibi özgürlüğü kısıtlananların biran önce SERBEST bırakılmasını istiyoruz.

Bugün Sevim imzanı bekliyor!

Sevim DUMANDAĞ bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «bhim@egm.gov.tr: Biran önce "AT İZİ İT İZİNDEN AYRILSIN" diye.......». Sevim ve imza atan diğer 54 kişiye katıl.