Kampanya Kapatıldı

Bu kampanya 148 destekçiye ulaştı

Bir süredir, İstanbul İli Beyoğlu İlçesi, Yenişehir Mahallesi, Dolapdere Semti'nde yer alan Evangelistria Rum Kilisesi'nin duvarının önüne; Mirimiran ve Kasaphurşit Sokak'ların köşesine çöp dökülmektedir. Uzun süre burada biriken çöpler yaydıkları kötü koku ve mikrop dolayısıyla mahalle halkının sağlığını tehdit etmenin yanı sıra, tarihi bir ibadethanenin duvarında oluşturdukları yakışıksız görüntüyle, yüzyıllardır farklı inançlara mensup insanlara duydukları saygıyla tanınan ülkemiz insanın bu niteliğine gölge düşürmekte, saygısız ve çirkin bir görüntüye sebebiyet vermektedir. Kurtuluş ve Dolapdere Semtleri Sakinleri olarak bu sorunun çözülmesi için yetkililerin gerekli denetimleri yapmalarını ve o bölgeye birden fazla çöp konteyner i yerleştirilmesini rica ediyoruz.

Bugün BERK imzanı bekliyor!

BERK ERKENT bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «beyoğlu belediyesi : Dolapdere Evangelisria Rum Kilisesinin duvarına çöp dökülmesin, çöp konteyneri konulsun.». BERK ve imza atan diğer 147 kişiye katıl.