Kampanya Kapatıldı

Cihangir Parkı'ndaki Köpek Gezdirme Alanı Yeniden Düzenlensin

Bu kampanya 301 destekçiye ulaştı

Yaklaşık olarak 400 sahipli köpeğin sosyalleşme alanı olan Cihangir Parkı köpek gezdirme alanı yanlış malzeme seçimi ve uygulaması sonucu kullanılamaz hale gelmiştir. Toprak zemin amaca daha uygun gibi görünse de yetersiz drenaj yüzünden yoğun yağışlarda tüm zemin çamur olmakta ve toplanmayan dışkıların da toprağa karışmasıyla bakteri oluşumu had safhaya çıkmaktadır. Bu durum köpeklerimizin ve çevrede yaşayan insanların sağlığını olumsuz etkilemektedir.

Cihangir köpek sahipleri olarak talebimiz, alanın basketbol sahası ya da çocuk oyun alanında olduğu gibi, kolay temizlenen, antibakteriyel bir malzeme ile kaplanmasıdır. Ayrıca, alanın temiz tutulabilmesi için bir musluk yapılması, anlaşamayan köpekler için alanın ikiye bölünmesi ve köpekler oynarken sahiplerinin yağmurdan veya güneşten rahatsız olmadan bekleyebilmesi için üstü kapalı bir oturma alanı yapılması taleplerimiz arasındadır.

Yaz sezonunun gelmesiyle beraber parka olan talep giderek arttığından gereken düzenlemenin bir an önce yapılmasını arz etmekteyiz.

Bugün Emre imzanı bekliyor!

Emre Berkay bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Beyoğlu Belediyesi: Cihangir Parkı'ndaki Köpek Gezdirme Alanı Yeniden Düzenlensin». Emre ve imza atan diğer 300 kişiye katıl.