İstanbul'umuzun simgesi Paşabahçe vapuru ölüme terk edilmesin!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Her şeyimizi bir bir yitiriyoruz. Parklarımızı, ormanlarımızı, denizimizi... Kadıköy'ümüzü, Taksim'imizi, Üsküdar'ımızı... Çocukluğumuzun İstanbul'u gözlerimizin önünde eriyip gidiyor. İstanbul'un, çocukluğumuzun simgelerinden biri olan Paşabahçe vapuru da bu umursamazlıktan nasibini almış, Beykoz Belediyesi güzel Paşabahçe'yi bir süre nikahlar için mekan olarak kullanılmış ama şimdi sahipsiz, çekilmiş kıyıya yavaş yavaş çürüyor. Kardeşi Fenerbahçe vapuru Koç Holding tarafından sahiplenildi, müze olarak işlev görüyor, biz de Paşabahçe'yi sahiplenelim! Yeniden kuğu gibi salınsın, muhteşem İstanbul manzarası sunsun bize! Değerlerimizden, değerlilerimizden, çocukluğumuzun hatıralarından böyle kolay vazgeçmeyelim artık!

Bugün Tanşıl imzanı bekliyor!

Tanşıl Kılıç bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Beykoz Belediyesi: İstanbul'umuzun simgesi Paşabahçe vapuru ölüme terk edilmesin!». Tanşıl ve imza atan diğer 21 kişiye katıl.