Kastamonu'da aktif üretken bir şehir tiyatrosu kurmak

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

2017-2018 Kastamonu Belediyesi'nin bünyesinde açılan tiyatro kursuna katıldık. Kurs başlangıcında bizlere her türlü imkanı sağlayacağını söyleyen konu ile ilgili belediye çalışanları, aylarca emek verdiğimiz oyunlarımızı sergilemek için destek istediğimizde (kostüm, dekor, salon) muhattap dahi olmadılar. Ayrıca çalışma salonumuz elimizden alınarak tiyatro çalışmalarına uygun olmayan bir salonda çalışmamız söylendi. Oyunu hocamızın desteği ve kendi çabalarımızla çıkarmak istediğimiz de Kastamonu Belediyesi "tiyatro" hocamızı başka bir departmana, park ve bahçeler müdürlüğüne gönderdi. Böylece hiç sahne alamadan kursu bitirdik. Biz bu kursa başlarken bize vaat edilen sözler bunlar değildi. Hayallerimiz ve hedeflerimiz vardı.
 Kastamonuda aktif, üretken bir Şehir Tiyatrosu kurmak, kültür ve sanat faaliyetlerini arttırmak gibi. 2018 Türk Dünyası Kültür Başkenti olarak seçilmiş bir şehirde  şehir tiyatrosunun olmaması bizce büyük eksiklik. Bu eksikliği gidermek için hocamızla  hazırız fakat belediyemiz tarafından görülmemekteyiz. Biz belediyemizin desteğini esirgememesini, arkamızda durmasını istiyoruz.

Bugün Buse imzanı bekliyor!

Buse Satılmış bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «beyazmasa@kastamonu.bel.tr: Kastamonu'da aktif üretken bir şehir tiyatrosu kurmak». Buse ve imza atan diğer 67 kişiye katıl.